top of page

tis 17 okt.

|

Arena Första Lång

Workshop: Lär dig genomskåda klimatdesinformation

En spännande workshop med WIN WIN Youth Award pristagaren Abbie Richards.

Registreringen är stängd
Se andra event
Workshop: Lär dig genomskåda klimatdesinformation
Workshop: Lär dig genomskåda klimatdesinformation

Time and place

17 okt. 2023 17:00 – 18 okt. 2023 19:00

Arena Första Lång, Första Långgatan 17 B, 413 27 Göteborg, Sweden

About

Välkommen till en spännande workshop med desinformationsexperten Abbie Richards, årets pristagare av WIN WIN Gothenburg Sustainability Youth Award.

I denna dynamiska workshop kommer deltagarna att fördjupa sin förståelse för klimatdesinformation. Under ledning av Abbie Richards kommer vi att granska skillnaderna mellan felaktig information och desinformation. Vi kommer också att utforska den mörka historien bakom desinformationskampanjer från fossilbränsleindustrin och analysera de senaste trenderna inom budskap från denna industri.

Genom användning av interaktiva spel och engagerande diskussionsformat kommer deltagarna att förvärva värdefulla verktyg för att kunna avslöja klimatbluffar i den verkliga världen. Abbie Richards kommer dela med sig av sina insikter och ge deltagarna möjlighet att öva på att identifiera och bemöta falska narrativ.

Detta är en unik möjlighet att tänka som en erfaren oljechef och rusta sig för att motverka desinformation på klimatområdet. 

Missa inte chansen att delta i denna workshop som kommer att ge dig konkreta verktyg och kunskap för att kämpa mot klimatbluffar.

Målgrupp: Klimatintresserade unga vuxna

Antal platser: 40

Språk: Abbie Richards talar engelska. Workshops genomförs på valfritt språk.

Fika kommer serveras under kvällen. 

Workshopen är ett samarbete mellan WIN WIN Gothenburg Sustainability Award, Naturskyddsföreningen och Hyresgästföreningen. 

Share this event

bottom of page